Влада

Губернатор Житомирської області підписав розпорядження про точки продажу новорічних ялинок

10 December 2015, 11:45

До 15 грудня в Житомирській області повинні бути утворені торговельні пункти для продажу новорічних ялинок.

Відповідне розпорядження голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський підписав 7 грудня 2015 року.

У документі під назвою «Про комплекс заходів щодо реалізації ялинок та охорони хвойних насаджень у передноворічний період 2016 року» йдеться: рекомендувати облуправлінню лісомисливського господарства, підприємству «Житомироблагроліс» та райдержадміністраціям для реалізації новорічних ялинок до 15.12.2015 утворити торговельні пункти у спеціально визначених місцях біля контор лісництв, розсадників, на рекреаційних майданчиках уздовж автошляхів області, на ринках сіл, селищ та міст». 

Також губернатор рекомендує відповідним структурам здійснювати відпуск новорічних ялинок з етикетками зі штрих-кодом, утворити рейдові групи для виявлення фактів незаконного вирубування новорічних дерев та проводити на контрольних постах та перехрестях перевірки автомобілів щодо законності перевезення новорічних ялинок.

До 20 січня 2016 року управління лісомисливського господарства має поінформувати ОДА про виконання розпорядження.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі та Житомирському районі цього року працюватиме 9 точок продажу недорогих новорічних ялинок.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі