Влада

Обласна рада виходить зі складу співзасновників газети «Житомирщина» і хоче повернути своє майно

15 December 2015, 12:40

 Обласна рада виходить зі складу співзасновників редакції газети «Житомирщина».

Відповідний проект рішення сесії опублікований на сайті облради 14 грудня, питання планують розглянути на засіданні 24 грудня 2015 року.

«Вийти зі складу співзасновників редакції газети «Житомирщина». Повернути у спільну власність територіальних громад сіл, селищ міст області майно, яке було внесено до статутного фонду (капіталу) редакції газети «Житомирщина». Доручити голові обласної ради здійснити організаційно-правові заходи щодо виходу обласної ради зі складу співзасновників редакції газети «Житомирщина» та повернення майна, яке було внесено до статутного фонду (капіталу) редакції. Закріпити майно, вилучене із статутного фонду (капіталу) редакції газети «Житомирщина», на балансі комунальної установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради на праві оперативного управління», - йдеться у проекті рішення.

Також обласна рада нагадує про Установчий договір про розподіл обов’язків щодо виробничого, фінансового та матеріально-технічного забезпечення діяльності редакції газети «Житомирщина», засновниками якої є Житомирська обласна державна адміністрація, обласна рада та трудовий колектив редакції газети «Житомирщина».

Як повідомляв Житомир.info, 24 листопада Верховна Рада прийняла закон про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі