Події

Під час обшуку в будинку житомирського підприємця Табенського правоохоронці вилучили лише книгу рецептів

18 December 2015, 20:20

Ввечері 18 грудня слідчі провели обшук у будинку приватного підприємця Олександра Табенського, який орендував в їдальні Житомирського торговельно-економічного коледжу підсобні приміщення, в яких ввечері 14 грудня виявили склад армійських сухпайків.

Журналістів Житомир.info не пустили в приміщення. Загалом обшук тривав близько години. Після виконання слідчих дій правоохоронці відмовились від коментарів.

«Прокоментувати поки що не можу. Подайте запит на нашу прес-службу і вони прокоментують», - сказала слідча, яка проводила обшук в будинку підприємця.

Під час обшуку в будинку також була присутня адвокат Аліна Сіра. Вона розповіла за яких обставин проводився обшук.

«Поки не зможу вам нічого розказати, бо незрозуміло що і до чого. Зараз тільки дізнались контакти слідчих. Поспілкуємось, побачимо що порушено, а тоді вже зможемо щось говорити. Є ухвала суду. Всі обшуки проводяться виключно на підставі ухвали суду. Чого так довго тут чергували, мабуть десь півтори години, бо суд в ухвалі невірно вказав прізвище прокурора, який має здійснювати обшук. Їздили в суд виправляти. Ознайомимось, побачимо. Інформації в пресі багато, але треба розібратись. Ми не можемо їх не пустити, якщо є офіційний документ суду. Єдине - потрібно чітко дивитись, які предмети підлягають до обшуку і можуть бути вилучені. Суд це прописує у своїй ухвалі  і відповідно, щоб під час обшуку було дотримано норми чинного законодавства», - сказала адвокат Аліна Сіра.

 На запитання чи вилучили щось правоохоронці в ході обшуку жінка відповіла:

«Знайшли один пакуночок, рецепти приготування харчування, який на мою думку не має жодного відношення до матеріалів справи. Захотіли слідчі вилучити - ми їм не перешкоджали. Нехай вилучають, а вже суд буде давати оцінку чи має воно відношення», - сказала адвокат.

Як повідомляв Житомир.info, у будинку приватного підприємця Олександра Табенського правоохоронні органи проводять обшук.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі