Влада

Активісти зустрінуться з головою Держгеокадастру у Житомирській області за два дні до Нового року

25 December 2015, 13:22

У Житомирі представники громадських організацій та активісти домовилися про зустріч з в.о. начальника головного управління Держгеокадастру у Житомирській області.

Про це Житомир.info повідомив заступник голови Громадської Організації «Атошник» Сергій Артьомов.

Зустріч має відбутися у вівторок, 29 грудня 2015 року, о 10 годині.

«Сьогодні, 25 грудня, ми мали коротку зустріч з керівником. Не тільки «Атошник», а й представники інших громадських організацій, які ще з ним не знайомі. Хотіли поспілкуватися, розставити всі точки над і, у першу чергу щодо видачі землі, щоб усе було чесно, прозоро і відкрито. Довелося, щоправда, почекати з пів дев’ятої до пів одинадцятої години, були нюанси, бо прийшли хлопці, які теж хотіли землю.  Розійшлися на тому, що у вівторок знайомимося, а з понеділка (наступного тижня – ред.) починаємо активно працювати. Приходила жінка, у якої «віджимають» землю, сказав, що буде вирішувати це питання, ми теж будемо цю справу контролювати. Держгеокадастр останнім часом нічого не робить, лежать заяви хлопців на видачу землі не лише АТОшникам, а й рядовим громадянам. Хочемо подивитися, що і як він робитиме, як збирається боротися із корупцією. Питань дуже багато, тому будемо зустрічатися», - розповів Сергій Артьомов.

З його слів, керівник без проблем погодився на розмову і зацікавився питаннями, які хочуть вирішити активісти.

Артьомов також розповів, що житомиряни у черговий раз пропонували запросити в Житомир начальника Держгеокадастру України Максима Мартинюка, однак їхнє запрошення було проігнороване.

«Я так розумію, Мартинюк чекає нас у гості в Київ. Гадаю, він розуміє, що якщо й поїде, то не один Житомир, а Київська область, Черкаси, Суми, і всі пацани, тому що всюди проблеми. Земельні питання на контролі у Президента, Прем’єра, але їх не хочуть вирішувати», - вважає заступник голови ГО «Атошник».  

Як повідомляв Житомир.info, 10 грудня активісти не могли достукатися до Дмитра Мозгового, бо той слухав музику.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі