Влада

Шістьом учасникам АТО та вдові загиблого танкіста передадуть у власність земельні ділянки в Житомирі

17 January 2016, 17:03

Шістьом учасникам АТО з Житомира та вдові загиблого бійця Олександра Олiйника з Романівського району Житомирської області будуть надані у власність земельні ділянки в межах міста.

Про це йдеться у проекті рішення сесії Житомирської міської ради 7-го скликання «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам, які брали участь в антитерористичній операції по врегулюванню кризової ситуації в Україні».

У документі йдеться про затвердження проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок та надання земельних ділянок у власність шістьом учасникам АТО (Александрову Олескандру Олександровичу, Мошківському Ярославу Івановичу, Бабському Сергію Олександровичу, Ковальському Валентину Геннадійовичу, Гонгальському Віталію Анатолійовичу, Матвійчуку Дмитру Сергійовичу), а також Олійник Тетяні Миколаївні, вдові загиблого в лютому 2015 року 44-річного танкіста 95-ї житомирської бригади Олександра Олійника.

Бійцям та їх сім’ям планують виділити у власність ділянки площею близько 6 сотих кожна на п’ятьох вулицях в Житомирі: Радоновій, Денишівській, Кармелюка (усі три розташовані неподалік корбутівського гідропарку), Терещенківській та по проїзду Булгаківському.

Протягом двох місяців з дати прийняття даного рішення землекористувачам необхідно буде звернутись до підрядних організацій щодо винесення межі земельних ділянок в натурі (на місцевості) та зареєструвати правовстановлюючі документи відповідно до вимог чинного законодавства. Також власники будуть зобов’язані сплатити відновну вартість зелених насаджень на своїх земельних ділянках та укласти договір пайової участі у розвитку інфраструктури населеного пункту та перерахувати відповідні кошти до місцевого бюджету до прийняття об’єкта будівництва в експлуатацію у разі проведення на ділянках капітального будівництва.

Як повідомляв Житомир.info, влада Житомира збирається виділити для учасників АТО майже 80 га землі «Зеленбуду».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі