Влада

Житомирська влада збирається виділити для учасників АТО майже 80 га землі

30 December 2015, 17:58

Житомирська міська рада вирішила надати комунальному підприємству «Зеленбуд» дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 78,7 га за містом, де можна буде виділити близько 400 ділянок для учасників АТО.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради. 

«На балансі КП Житомирської міської ради «Зеленбуд» є земельна ділянка загальною площею 78,7 га. Вона знаходиться на території Левківської сільської ради, що у Житомирському районі, і перебуває у постійному користуванні комунального підприємства. Розглянувши клопотання КП «Зеленбуд», міська рада вирішила: надати дозвіл комунальному підприємству «Зеленбуд» Житомирської міської ради на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 78,7 га для індивідуального користування», - йдеться у повідомленні. 

Міський голова Сергій Сухомлин розповідає, що при умові підготовки технічної документації та внесення ділянки у земельний кадастр можна буде говорити про виділення щонайменше 400 земельних ділянок для учасників АТО.

«Земля, яка розглядалася, вона є в постійному користуванні «Зеленбуду». Він готовий від неї відмовитися на користь учасників АТО. Суть рішення полягає в тому, що комунальному підприємству надається дозвіл на виготовлення проекту землеустрою, зараз вони можуть зайнятися технічною підготовкою - обміром масиву. Головне - це зробити документи і «посадити» в кадастр цю ділянку землі», - говорить Сухомлин.

У рішенні йдеться, що управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища Житомирської міської ради як уповноважений виконавчий орган міської ради має розробити детальний план території.

Як повідомляв Житомир.info, 29 грудня житомирська ГО «Атошник» зустрілася із новопризначеним керівником Держгеокадастру в Житомирській області Віталієм Ясаном, щоб поговорити про якість земель, які виділяють сім’ям учасників АТО.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі