Влада

Сесія Житомирської міської ради на першому пленарному засіданні включила заклади ПТУ до комунальної мережі

9 February 2016, 11:06

9 лютого депутати проголосували за включення закладів ПТУ до освітньої мережі міста.

П’ята сесія Житомирської міської ради буде складатися з двох пленарних засідань.

Про це перед затвердженням питань порядку денного повідомив мер Житомира Сергій Сухомлин.

«Пропоную сесію провести в два пленарних засідання. На першому пропоную розглянути питання, які не викликають питань, першим – про включення в мережу закладів профтехосвіти», - сказав Сергій Сухомлин.

 

Вот так работники и ученики Житомирских ПТУ требовали включить их в коммунальную сеть.Подробности тут: https://www.zhitomir.info/

Опубліковано Житомир.info 9 лютого 2016 р.

Під час затвердження порядку денного до сесійної зали з вигуками «Ганьба!» підійшли працівники профтехосвіти, які зранку пікетують міську раду. Депутати, які вийшли поспілкуватися з мітингувальниками, повідомили колегам, що працівників ПТУ очолює Олександр Коцюбко – голова Житомирської обласної федерації футболу. В той же час у сесійній залі почав вимагати слово екс-кандидат в мери Євгеній Кузнецов.

Депутат Олександр Рибак закликав депутатів не зважати на так званих «активістів», які намагаються завадити розглянути питання стосовно ПТУ.

Сергій Сухомлин запропонував більшість питань порядку денного розглянути на першому пленарному засіданні. За це рішення проголосували всі присутні 36 депутатів (всього в міській раді 42 депутата).

Мер запропонував розглянути питання ПТУ і зробити перерву, щоб депутатам могли підготувати затверджений порядок денний на перше пленарне засідання.

За пропозицією Юрія Мойсеєва, всі питання будуть голосуватися поіменно. 31 депутат це підтримав.

Після голосування по ПТУ мітингувальники біля сесійної зали почали скандувати «Спасибі!».

Детальніше дивіться у сюжеті

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі