Влада

Чим займаються заступники житомирського губернатора Юрія Павленка

7 March 2007, 10:45

 реалізацію соціальної та гуманітарної політики, Сергій Тараненко – за розвиток промисловості та агропромислового комплексу, Тетяна Кондратюк - за реалізацію фінансової та економічної політики, залучення інвестицій, Микола Черненко – за координацію з правоохоронними та контролюючими органами. На посаді першого заступника працюватиме Володимир Загривий.

Як уже повідомляв Житомир.info, розпорядженням голови Житомирської облдержадміністрації від 26.02.2007 №70-к з 1 березня на посаду заступника голови облдержадміністрації призначено Орлова Ігоря Віталійовича. Ігор Орлов до призначення на посаду працював доцентом кафедри фінансів Житомирського державного технологічного університету, є кандидатом економічних наук.

Розпорядженням голови Житомирської обласної державної адміністрації від 26.02.2007 № 71-к з 28 лютого 2007 року Тараненка Сергія Дмитровича призначено на посаду заступника голови облдержадміністрації. Сергій Тараненко до призначення на посаду працював генеральним директором ВАТ „Дніпропетровський стрілочний завод” та є кандидатом технічних наук.

Розпорядженням голови Житомирської обласної державної адміністрації від 26.02.2007 № 72-к з 1 березня 2007 року Кондратюк Тетяну Вікторівну призначено на посаду заступника голови облдержадміністрації. Тетяна Кондратюк з березня 2005 року по грудень 2006 року працювала заступником Міністра України у справах сім’ї, молоді та спорту, кандидат наук з державного управління. Нагороджена орденом „Княгині Ольги” ІІІ ступеня, Грамотою Верховної Ради України „За заслуги перед Українським народом”.

Розпорядженнями голови Житомирської облдержадміністрації продовжено термін повноважень:

на посаді першого заступника голови облдержадміністрації Загривому Володимиру Івановичу;

на посаді заступника голови облдержадміністрації Черненку Миколі Андрійовичу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі