Економіка

Для лікарень Житомирської області збираються накупити наркотичних та психотропних засобів майже на 40 млн грн

10 March 2016, 11:17

Комунальна установа «Обласна база спеціального медичного постачання» Житомирської облради провела тендер на закупівлю сильнодіючих лікарських засобів - наркотичних, психотропних, отруйних, та прекурсорів, усього 50 найменувань.

Оголошення про результати відкритих торгів опубліковане на сайті Державних закупівель.

Закупівля проводилася по двом лотам. Переможцем по обом лотам визнане ТОВ «Укрфармгруп» з Києва з пропозицією 38, 8 млн грн по 1 лоту (46 найменувань) та майже 452,3 тис  грн (4 найменування лікарських засобів), усього майже 40 млн грн.  Конкурентом фірми-переможця була інша київська компанія - «Ліки України», пропозиція якої виявилася дещо дорожчою.

У разі підписання договору ТОВ «Укрфармгруп» протягом 2016 року має забезпечити поставку до Житомира 50 найменувань ліків, в переліку яких – «Бупренорфін», «Морфін», «Трамадол», «Сибазон» та «Дигоксин». Договір про закупівлю має бути укладений не пізніше ніж через 30 днів з дня акцепту пропозиції, акцепт відбувся 3 березня 2016 року.

Варто зазначити, що база спецмедпостачання планувала здійснити закупівлю необхідних препаратів за більш як удвічі нижчою ціною (17,3 млн грн).

У технічних вимогах до товару вказано, зокрема, що залишковий термін придатності лікарських препаратів на момент поставки має становити не менш ніж 75% від загального терміну придатності.

Як повідомляв Житомир.info, влітку 2015 року Житомирська обласна база спеціального медичного постачання провела тендер на закупівлю довгоочікуваного томографа.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі