Місто

Влада Житомира визначила нові території, де учасники АТО можуть отримати земельні ділянки

11 March 2016, 11:48

У Житомирі збираються затвердити детальні плани територій за трьома адресами для надання земельних ділянок під забудову учасникам АТО.

Відповідний проект рішення сесії опублікований 11 березня на сайті міської ради.

«В цілях реалізації програми щодо надання земельних ділянок учасникам проведення антитерористичної операції на сході країни, керуючись пунктом 1.2 рішення міської ради від 17.09.2015 № 1011 «Про надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам, які приймали участь у антитерористичній операції по врегулюванню кризової ситуації в Україні», враховуючи громадські слухання щодо врахування громадських інтересів, рекомендації архітектурно-містобудівної ради при управлінні містобудування, архітектури та дизайну міського середовища міської ради, відповідно до статей 8, 19, 20, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ДБН Б.1.1-14:2012 «Склад та зміст детального плану території», наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 16.11.2011 № 290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», міська рада вирішила затвердити детальні плани територій за адресами: вул. Світинська, набережна Крошенська, пров. 2-й Тургєнєва для розміщення житлової забудови в м. Житомир», - йдеться у проекті рішення.

Вул. Світинська на Мар'янівці

Набережна Крошенська та пров. 2-й Тургєнєва

Як повідомляв Житомир.info, на сесії міської ради 9 лютого депутати голосували за виділення землі для учасників АТО в Житомирі та за його межами: 10 учасникам бойових дій на сході України землю виділили в Житомирі і проголосували за розподілення між АТОшниками землі на території Левківської сільської ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі