Місто

Учасникам АТО виділять близько 400 земельних ділянок поблизу Житомира

9 February 2016, 18:03

Виділити землю для учасників АТО в Житомирі та за його межами – таке рішення прийняли депутати міської ради 9 лютого. 10 учасникам бойових дій на сході України землю виділили в Житомирі – «за» проголосували 33 депутати. Народні обранці також проголосували за розподілення між АТОшниками землі на території Левківської сільської ради.

«Рішенням міської ради було затверджено проект землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки, яка знаходить в постійному користуванні КП «Зеленбуд». Відповідно до державного акту на постійне користування, це були землі громадського призначення для підприємства. Підприємство на сьогоднішній день їх не використовує. І воно погодилось на передачу цієї земельної ділянки для потреб учасників АТО. Проектом рішення затверджується проект землеустрою щодо зміни цільового призначення на сільськогосподарське призначення для індивідуального садівництва», – розповідає начальник управління регулювання земельних відносин міської ради Єлизавета Лалименко.

Чиновниця каже: ця земля знаходиться за межами міста, а всю її розділити між учасниками АТО не можна.

«На дану земельну ділянку є обмеження. По даній земельній ділянці йде траса, об’єкти транспорту, інфраструктури. Обмеження у нас в рішенні зазначено 21 га, тобто обмеження на 21 га. Решта території, з урахуванням під’їздів-від’їздів буде зроблено генеральний план розподілу і, орієнтовно, мова йшла про те, що можливо буде 400 земельних ділянок. Можливо. Але це буде чітко видно коли буде зроблено план розподілення цієї території», – каже Єлизавета Лалименко.

За розподілення землі на території Левківського сільради між учасниками АТО проголосував 31 депутат.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі