Місто

«Sharikava» на Старому Бульварі в Житомирі: затишок, відмінна кава і приємні ціни

15 March 2016, 12:37

Зранку тут особливо людно. Студенти вузів, працівники фірм та компаній поспішають сюди за склянкою запашної кави, щоб остаточно прокинутися і з настроєм розпочати свій день.

Кав’ярня сучасного формату «Sharikava», розташована в Житомирі на Старому Бульварі, 6, приваблює покупців затишною атмосферою, цінами та якістю кави.

Склянка еспрессо – 7 грн, американо – 9 грн. Середня склянка латте – 15 грн, ароматного капучіно – 18 грн. А ще – шарімілк, мілксшейк, фрапучіно і раф кава – від асортименту очі розбігаються. Привітні дівчата за стійкою швидко приймають замовлення та знають смаки постійних клієнтів.

«Ми знаємо майже всіх своїх клієнтів, і вони знають нас. Залишається тільки перепитати «Як завжди?» і отримати згоду. Найчастіше замовляють традиційні «американо» та «еспрессо». Гарячий шоколад, капучіно з корицею, фрапучіно з полуницею та інші вишукані напої замовляють в основному жінкам та дітям. Люди задоволені нашими цінами та обслуговуванням, а ми раді клієнтам», - розповідають офіціанти.

У Житомирі зараз 3 кав’ярні «Sharikava» і 5 кіосків. Власники мережі кажуть: планують розширюватися у нашому місті, а також зайти у Вінницю та Київ. А ще розповідають, чому заклад називається «Sharikava».

«Дехто думає, що від слова «шара», тобто, задарма. Це не зовсім так. Перша частина назви - share – означає «ділитися». Ми поєднали це слово з українською інтерпретацією слова «coffee» і отримали «шарікаву». По суті, назва означає «ділитися кавою», хоча під нашою вивіскою маленькими буквами зазначено: «Take away, coffee point», що означає «візьміть з собою, кавова точка». Тобто, людина, прийшовши на кавову точку, може взяти каву в дорогу», - розповідає представник закладу Влад.

У  «Sharikava» на Старому Бульварі запустили кондитерську лінію власного виробництва, пропонують смачну випічку, муси та десерти без домішок і шкідливих інгредієнтів. Якщо не продається – списують, але зазвичай до обіду розкуповують все. Вся продукція подається в зручних картонних склянках, які легко утилізуються і не такі шкідливі для навколишнього середовища, як пластик.

«Sharikava» у парку на Старому Бульварі запрошує гостей на склянку відмінної кави. Візьміть з собою гарний настрій!

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі