Влада

Цінні кадри: мер Житомира звільнив директора КП «Реклама» і відразу призначив його на іншу посаду

24 March 2016, 16:38

Мер Житомира Сергій Сухомлин звільнив директора КП «Реклама» Володимира Шуста і відразу призначив його на іншу посаду.

Розпорядження міського голови «Про звільнення та призначення Шуста В.П.» опубліковане на сайті Житомирської мерії.

«Розглянувши клопотання секретаря міської ради Чиж Н.М. від 22.03.16 №26/200, заяву Шуста В.П., відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та статті 65 Господарського кодексу України: Звільнити 23 березня 2016 року Шуста Володимира Петровича з посади директора комунального підприємства «Реклама» Житомирської міської ради в порядку переведення до комунального підприємства «Парк» Житомирської міської ради, пункт 5 статті 36 Кодексу законів про працю України. Призначити з 24 березня 2016 року Шуста Володимира Петровича на посаду директора комунального підприємства «Парк» Житомирської міської ради по переводу з комунального підприємства «Реклама» Житомирської міської ради та укласти з ним контракт на термін з 24 березня 2016 року по 24 березня 2017 року, що додається. Виконання обов’язків директора комунального підприємства «Реклама» Житомирської міської ради покласти на заступника директора цього підприємства Шпаківського Владислава Станіславовича», – йдеться у розпорядженні.

Володимир Шуст у 2010 році був обраний до Житомирської міської ради по списку Партії регіонів, у 2015 році став депутатом міської ради від Опозиційного блоку.

Нагадаємо, у першому інтерв’ю після обрання мером Сергій Сухомлин говорив, що КП «Реклама» буде ліквідоване.

Як повідомляв Житомир.info, Володимир Шуст був призначений директором КП «Реклама» у червні 2011 року. Директора КП «Парк культури та відпочинку ім. Ю.Гагаріна» Дмитра Комарчука мер Житомира звільнив з 11 березня 2016 року. На сесії міської ради 16 березня депутати внесли зміни в назву комунального підприємства «Парк культури та відпочинку ім. Ю.Гагаріна» і тепер воно називається КП «Парк».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі