Влада

Юрій Павленко ініціюватиме виділення 1 млн. грн. на зміцнення матеріально-технічної бази житомирських правоохоронців

7 March 2007, 14:43

Про це голова Житомирської облдержадміністрації Юрій Павленко заявив під час підсумкової колегії управління МВС України в області, яка відбулася 6 березня в Житомирі.

Кошти для потреб правоохоронної служби області можуть надійти у розпорядження правоохоронців найближчим часом – після відповідного погодження депутатів обласної ради в комісіях та на сесії, повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації

„Ми сподіваємося, що така фінансова підтримка з боку влади допоможе міліції регіону розв’язати ряд проблемних питань, - зазначив Юрій Павленко, - зокрема, зміцнити матеріально-технічну базу, підсилити оперативні служби, роботу дільничних інспекторів, а відтак ефективніше виконувати професійний обов’язок щодо захисту конституційних прав та свобод жителів області”.

Голова облдержадміністрації також наголосив, що в подоланні проявів злочинності в усіх сферах суспільного життя працівники міліції, представники інших правоохоронних структур, органи виконавчої влади й місцевого самоврядування та громада повинні бути партнерами. На думку Юрія Павленка, зосередження зусиль вартових правопорядку на таких пріоритетних напрямках діяльності як профілактика злочинності, боротьба з розповсюдженням наркотиків, робота з кризовими категоріями громадян, упередження економічних злочинів суттєво підніме рівень довіри громадян до працівників міліції.

Керівник області також підтримав реалізацію в області програми встановлення так званих "лежачих поліцейських" на дорогах біля навчальних закладів. Така програма, як підтверджує досвід інших областей, допоможе знизити дитячий травматизм на вулицях.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі