Політика

Житомиряни не пам’ятають, що кандидат у президенти Петро Порошенко обіцяв їм два роки тому, але все одно йому не вірять

11 April 2016, 16:05

Відродити у Житомирі український космос та побудувати фонтан кращий, ніж у Вінниці - ці та інші обіцянки тоді ще кандидата у президенти Петра Порошенка два роки тому на майдан Корольова почуло кілька тисяч житомирян. Саме з Житомира майбутній гарант разом з Віталієм Кличком розпочав свій передвиборчий тур по Україні.

Рівно два роки потому, на тому ж самому місці ми поцікавилися у містян, чи пам’ятають вони, що їм обіцяв Петро Порошенко.

Більшість респондентів або взагалі не знала, що Петро Порошенко приїздив до Житомира, або якщо й знала, то не могла згадати, що саме він їм обіцяв.

«Порошенко обіцяв золоті гори, але нічого не зробив. Я свого часу брав участь у штабі, допомагав йому. Зараз просто намагаюся дістати лікоть. Навіщо ми це все робили?», - каже Анатолій Халан.

«Я бачив, коли він в Києві виступав, тут я не був. Він правду ніколи не казав. І до цього дня він нічого не зробив і я не знаю, яке в нього майбутнє. Мені за нього шкода. Я за нього йшов і просив своїх друзів, щоб вони йшли голосувати за нього, а він нас всіх кинув. Він кидало», - вважає Віктор Петерс.

Молоде покоління краще пам’ятає обіцянки, але також не йме їм віри.

«Фонтан, як у Вінниці пам’ятаю точно, а що ще? Вони всі багато чого обіцяють, тільки нічого не роблять», - розповідає Тетяна Бойко.

«Фонтан кращий за Рошенівський. Але перед цим наш попередній мер вже постарався і щось фонтанчик не дуже», - каже Ігор Випханюк.

«Можу загати лише, що він казав, що Житомир це космічне місто, що в нас будуть кращі ніж у Вінниці парки, такі цікаві речі, але щось поки нічого не помітно», - зауважив Артем Бондарчук.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі