Події

За тиждень до демобілізації на сході загинув військовий з Житомира, в місті оголосять жалобу

25 April 2016, 12:50

На сході України загинув житомирянин, військовослужбовець в/ч 2970 Олександр Залізко. У Житомирі 25-26 квітня оголосять днями жалоби.

Про це Житомир.info розповіла начальник управління по зв’язках з громадськістю Житомирської міської ради Анастасія Рибак.

«Він загинув, зіштовхнувшись з диверсійно-розвідувальною групою. Народився у 1982 році. Він житомирянин, призвали його десь рік тому. Йому менше тижня лишилось до демобілізації. Залишилась дружина і двоє маленьких дітей. Зараз терміново готують документи для виділення 100 тисяч гривень родичам загиблого. У місті 25-26 квітня 2016 року оголосять  жалобу за загиблим. На будівлях підприємств, установ, організацій, що належать до комунальної власності міста, приспустять державні прапори з траурними стрічками. Також рекомендовано  обмежити проведення розважальних заходів 25-26 квітня», – зазначила Анастасія Рибак.

Як повідомляв Житомир.info, у райцентрі Житомирської області оголосили День жалоби: приспустили прапори та обмежили розважальні заходи.

Фото зі сторінки Олександра Залізко в мережі ВКонтакте

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі