Суспільство

Житомирська поліція посилює безпеку під час масових заходів 8 та 9 травня

6 May 2016, 14:28

У 36 населених пунктах Житомирській області пройде понад сотні масових заходів, присвячених Дню пам’яті та примирення і Дню Перемоги над нацизмом у ІІ Світовій війні. Упродовж цих днів поліцією вживатимуться додаткові заходи для забезпечення публічної безпеки та попередження, виявлення і припинення правопорушень.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Поліція регіону продовжує працювати у посиленому варіанті несення служби і вживає необхідних заходів безпеки для підтримання публічного порядку, а також попередження небезпечних ситуацій під час проведення запланованих масових заходів», – йдеться у повідомленні.

8 травня їх переважна більшість  пройде в обласному центрі, де відбудуться покладання квітів на військових кладовищах та панахиди і молебні за захисниками Вітчизни.

9 травня масові заходи заплановано у 29 населених пунктах, участь у яких візьмуть близько 19 тисяч людей. У цей день охорону правопорядку здійснюватимуть майже 550 поліцейських.

Задля запобігання терористичним та суспільним загрозам в області працівники поліції посилили й інші превентивні заходи, зокрема перевірки транспортних засобів для виявлення можливого перевезення заборонених предметів, у тому числі зброї та боєприпасів.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області під час Великодня вартуватимуть майже 800 поліцейських.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі