Культура

Приватна школа танцю з Житомира привезла перемогу з Міжнародного фестивалю мистецтв

13 May 2016, 09:13

Учасники Центру танцю «AVANTE» з Житомира привезли три перших, одне друге місця та диплом 1 ступеню з ХІ Міжнародного фестивалю мистецтв «Закарпатський Едельвейс - 2016», який відбувся на початку травня у м. Ужгород.

Про це Житомир.info повідомила керівник Центру танцю «AVANTE», балетмейстер Інна Бурдейна. 

«Інтернаціональне журі фестивалю очолив народний артист України, художній керівник Національного заслуженого академічного ансамблю танцю України ім. П.Вірського, голова Всеукраїнської хореографічної спілки, Герой України Мирослав Вантух. Понад 6 країн (Польща, Угорщина, Словаччина, Чорногорія, Білорусь, Україна) продемонстрували своє мистецтво в різних жанрах. Учасники «AVANTE» взяли участь у різних номінаціях з хореографії, і здобули: молодша група «сучасний танець» - 1 місце; Діана Нестерук «класичний танець» - 1 місце; Ірина Безвершук «сучасний танець»-1 місце; дует Ірина та Юлія Безвершук «класичний танець» – 2 місце; тріо хлопчиків: А. Омелянчук, О. Макаров, С. Горячий – «Диплом з відзнакою 1 ступеню». Також були відзначені танцювальні костюми та оригінальність постановок колективу», - написала керівник.

Центр Танцю «AVANTE» - перша приватна школа танцю Інни Бурдейної в Житомирі, де займаються, і дорослі, і діти, опановуючи мистецтво танцю модерн та балет у поєднанні з елементами акробатики. 

Як повідомляв Житомир.info, у 2013 році ансамбль «AVANTE» здобув Гран-прі Всеукраїнського фестивалю «Діти Сонця».

Учасники «AVANTE» на «Закарпатському Едельвейсі - 2016»

Житомир.info

 

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі