Влада

Житомир отримає кошти Держфонду регіонального розвитку на реконструкцію футбольного поля, - ОДА

18 May 2016, 16:08

17 травня на засіданні Міжвідомчої комісії з оцінки відповідності інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку при Мінрегіонбуді Житомирська область успішно захистила проекти, які будуть реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку.

Про це з посиланням на голову Житомирської обласної державної адміністрації Сергія Машковського повідомляє прес-служба ОДА.

«Зокрема, в цьому році у містах, громадах та районах Житомирщини буде відреставровано та утеплено 11 шкіл, 4 дитячі садочки, 3 спортивні заклади, 2 медичні заклади, 2 гідротехнічні споруди, заклад культури та приміщення пожежної охорони. Також буде проведено капітальний ремонт освітлення 10 вулиць в місті Житомирі (зі встановленням електрозберігаючих ламп) та проведено реконструкцію футбольного поля та благоустрій території на центральному стадіоні «Полісся», – зазначив Машковський

З Державного фонду регіонального розвитку на це виділено 109 млн грн та 14 млн грн – з місцевих бюджетів.

«Людям потрібні нормальні дороги, лікарні, дитячі садки, школи, робочі місця в тому населеному пункті, де вони живуть. Тому відновлення об’єктів соціальної сфери – наш пріоритет на сьогодні»,– резюмував Сергій Машковський.

Нагадаємо, що у  2015 році Житомирщина реалізувала 75 інвестиційних проектів. Зокрема, були придбані 24 шкільні автобуси, проводилися реконструкція (технічне переоснащення) 26 котелень із встановленням твердопаливних котлів, будівництво та реконструкція 7 об’єктів водопостачання та водовідведення, 12 закладів освіти, 2 закладів культури, 3 закладів спорту та полігону побутових відходів.

Як повідомляв Житомир.info, у лютому 2016 році Сергій Машковський пообіцяв зробити все можливе, щоб Житомир мав стадіон європейського зразка.

Фото Житомирської ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі