Місто

Київській компанії заплатять 20 тис. грн за відеовізитку Житомирської області

18 May 2016, 17:06

Творча студія телевізійних проектів «ІДЕЯ ТВ», зареєстрована у Києві, визнана переможцем відкритих торгів із виготовлення відеоролика про Житомирську область.

Результати інтернет-аукціону розміщені на сайті електронних закупівель ProZorro.

За 8-хвилинний ролик про область з двома звуковими доріжками – українською та англійською - департамент економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва Житомирської облдержадміністрації перерахує єдиному учаснику закупівлі - ТОВ «ІДЕЯ ТВ» - 20 тисяч гривень (з ПДВ).

За цю суму товариство має надати високоякісне відео з використанням 3D-графіки та застосуванням об’ємної відеозйомки з висоти. Відеоматеріал повинен бути виготовлений індивідуально для замовника, а всі права на нього, а також на візуальні спецефекти та озвучування у ньому, мають належати виконавцеві і не містити плагіату.

У договорі прописано, що відеовізитка, що не відповідає вимогам якості, підлягає поверненню виконавцю з відшкодуванням замовнику понесених витрат. Кошти за ролик компанія зможе отримати не раніше, ніж у семиденний строк після отримання послуги.

Компанія «ІДЕЯ ТВ» зареєстрована в Голосіївському районі міста Києва. Компанія займається виготовленням теле- та рекламних проектів, презентаційних фільмів, PR-сюжетів, відеозйомкою, аерозйомкою та інтернет-продакшеном.

Як повідомляв Житомир.info, Житомирська ОДА мала намір за 20 тис. грн купити 8-хвилинний ролик про область.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі