Події

У Житомирі затримали водія BMW, який врізався в паркан і був під «кайфом», – поліція

23 May 2016, 11:41

У Житомирі на перехресті вулиць Київської та Східної 23 травня близько 4-ї години ранку BMW врізався в роздільний паркан і втік.

Про це Житомир.info розповіли у патрульній поліції Житомира.

«Сьогодні вночі водій BMW 530, рухаючись по вул. Київська в напрямку площі Перемоги, не впорався з керуванням і здійснив наїзд на острівець безпеки, що розділяє зустрічні смуги руху. Водій з місця ДТП зник. 105 екіпаж патрульної поліції виявив автомобіль по вул. Київська поруч з ТК «Ярмарок». Зафіксовано механічні пошкодження передньої частини автомобіля. Водій мав виражені ознаки наркотичного сп’яніння, на вимогу працівників поліції відмовився надавати документи. Вказаний автомобіль доставили на штрафмайданчик. Встановлюються всі обставини події. Складаються відповідні адмінматеріали. Також під час евакуації автомобіля невідомий кинув на проїжджу частину предмет, який вибухнув. Було задимлення. Поліцейські не змогли встановити особу, яка це зробила. Пізніше з'ясувалося, що це петарда. Дана подія кваліфікувалася, як хуліганські дії», – сказала прес-офіцер патрульної поліції Діна Корчевна.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 12 травня вночі на проспекті Миру, 22 відбулася стрілянина, поліція знайшла гранату Ф-1.

Фото зі сторінки Facebook патрульної поліції Житомира

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі