Влада

Директору житомирської ЗОШ хочуть присвоїти звання «Почесний громадянин міста»

27 May 2016, 12:09

Директору житомирської ЗОШ №27  Світлані Короткій хочуть присвоїти звання «Почесний громадянин міста».

Проект рішення сесії міської ради «Про присвоєння Короткій С.М. звання Почесний громадянин міста Житомира» опублікований на сайті Житомирської мерії 27 травня.

«Враховуючи клопотання депутатів Житомирської міської ради, відповідно до протоколу від 24 березня 2016 № 8 комісії з питань нагородження громадян та юридичних осіб за заслуги перед містом Житомиром відзнаками Житомирської міської ради та її виконавчого комітету, рішення Житомирської міської ради від 26.112002 № 98 «Про затвердження Положення про звання «Почесний громадянин міста Житомира», рішення Житомирської міської ради від 28.12.2015 № 34 «Про затвердження Програми забезпечення здійснення нагородження на 2016-2017 роки», міська рада вирішила: Присвоїти звання «Почесний громадянин міста Житомира» за значний особистий внесок у підвищення авторитету міста на державному та міжнародному рівнях: Короткій Світлані Миколаївні, директору середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №27», – йдеться в проекті рішення.

Світлана Коротка працює на посаді директора школи більше 40 років. Вчитель російської мови та літератури вищої категорії, вчитель-методист, Заслужений працівник освіти України.

Як повідомляв Житомир.info, у 2013 році житомирська міськрада утаємничувала імена кращих людей міста. Зараз обласна рада планує затвердити клопотання про присвоєння учителю-полковнику, голові військової родини з Житомира Андрію Максименку Премії Верховної Ради.

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі