Місто

У День молоді в Житомирі проведуть офіцерський бал випускників військового інституту

21 June 2016, 10:50

25 червня об 11 годині на Соборному майдані у Житомирі відбудеться традиційний офіцерський бал.

Афіша про це розміщена на офіційному сайті Житомирського військового інституту імені С.П. Корольова.

«25 червня 2016 запрошуємо вас взяти участь у святкових заходах з нагоди випуску молодих лейтенантів та студентів, приурочених до 70-ї річниці з нагоди перебування Житомирського військового інституту імені С.П. Корольова в місті Житомир.

О 9.00 відбудеться покладання гірлянди слави випускникам ЖВІ до пам’ятника С. П. Корольову та до пам’ятної стели Героям Небесної Сотні на майдані Корольова;

9.20 – урочиста хода від майдану Корольова по вул. В. Бердичівській у напрямку м-ну Соборного та покладання квітів до пам’ятного знаку «Сучасним борцям за соборність та незалежність України»;

З 10.00 до 11.00 – ритуал випуску молодих лейтенантів та студентів на м-ні Соборному;

11.00 – 12.00 – випускний офіцерський бал за участю молодих офіцерів, курсантів та студентів ЖВІ та студентів житомирських вузів», - інформує афіша.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирському військовому інституті ще з травня проходять репетиції випускного офіцерського балу-2016. У 2015 році 27 червня на майдані Соборному у вальсі кружляли 200 пар. 25 червня у місті відбудеться  День молоді в оновленому форматі: неймовірне патріотичне свято спорту та музики.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі