Місто

На офіцерському балу у Житомирі випускник військового інституту зробив своїй дівчині пропозицію

25 June 2016, 14:20

25 червня на майдані Соборному учні Житомирського військового інституту ім. С. П. Корольова, які щойно отримали дипломи, святкують свій випуск: п’ють шампанське, фотографуються на пам’ять та залишають один одному свої побажання.

«Випуск в нас. Ми раді, ми святкуємо, Житомирський військовий інститут нам дав дорогу в життя, зробив з нас чоловіків, ми йому вдячні, святкуємо», - розповідає випускник Андрій.

«Сьогодні їдемо на поїзд, сьогодні поїзд, завтра прибуття у військову частину. Я йду в 90-й окремий аеромобільний батальйон, 81 аеромобільна бригада. Хочу своїм колегам побажати, щоб вони служили чесно, щоб ніколи не зганьбили свою гідність, ну і, як кажуть, щоб все заробляли кров’ю, потом і не були «скотами»,- каже Андрій Максименко.

«В кожної людині є три речі: віра, обов’язок і честь. Віру ти можеш віддати Богу, обов’язок віддати українському народу, а честь - нікому. Я бажаю тобі, щоб ти так прослужив, щоб коли у тебе правнуки спитали «Дід, як ти служив», щоб ти їм відповів «маю честь», - бажає своєму онуку Григорій Іщук.

Для цьогорічного, четвертого, офіцерського балу вирішили обрати українську музику - після традиційного полонезу 120 пар танцювали під пісні українських виконавців.

На цьогорічному балі був і своєрідний «сюрприз», випускник військового інституту лейтенант Дмитро Вовк посеред майдану зробив своїй дівчині пропозицію.

«Готувалися, напевне, місяці за два. Дуже тяжко, дуже нервував, але вийшло класно», - ділиться враженнями випускник Дмитро Вовк.

«Я відчуваю підтримку, відчуваю до себе кохання. Звичайно ж, поїду за чоловіком», - каже дівчина випускника Анастасія Волошнюк.

Фоторепортаж з офіцерського балу можна переглянути тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі