Політика

Як вибрали, так і знімемо, - свободівець Сидір Кізін зробив зауваження голові Житомирської облради

21 July 2016, 18:44

 Голова фракції ВО «Свобода» та регламентної комісії Сидір Кізін зробив зауваження голові обласної ради Анжеліці Лабунській.

Це сталося під час сесії обласної ради 21 липня. Передувала виступу свободцівця емоційна промова голови фракції «Батьківщини» з Житомирської міської ради Любові Цимбалюк, яка повідомила, що «Свобода» не підтримала демарш двох фракцій на сесії міської ради.

«Я хочу сказати, що сьогодні з сесії зараз вийшли дві фракції. Це фракція «Радикальна партія» і це фракція «Батьківщина». На жаль, з нами не вийшла «Свобода», - сказала Цимбалюк.

На що Лабунська іронічно зауважила, що «Свобода» залишилась підтримувати БПП та запропонувала оголосити перерву для врегулювання ситуації в міській раді, але депутати продовжили працювати.

«Що за випади в бік ВО «Свобода»? Шановна Анжеліка Вікторівна, як голова депутатської комісії, до компетенції якої входить в тому числі й етика роботи депутатів, я вам роблю персональне зауваження, розглянемо вашу роботу на комісії. Що за відношення до депутатів? По-перше, припиніть звертання на "ти" до депутатів обласної ради. Ви у нас директор тут, чи хто? Ми вас вибрали координатором. Як вибрали, так і знімемо. Я прошу звернути на це увагу. У майбутньому, Анжеліко Вікторівно, прошу з повагою ставитися до депутатів. І ваші політичні речі, які ви зараз собі дозволяєте – перерви в роботі обласної ради, виступ на сесії ваших однопартійців з міської ради. В міській раді потрібно ходити на комісії, приймати в них участь, а не приходити на сесії і робити там піар свій особистий. І я вам ще раз роблю зауваження, як голова комісії профільної», - сказав Сидір Кізін.

«Розгляньте на регламентній комісії і винесете рішення на засідання обласної ради», - відповіла Анжеліка Лабунська на виступ свободівця.

Нагадаємо, у Житомирській міській раді 21 липня депутати посварилися через пропозицію голови фракції Блоку Петра Порошенка Юрія Мойсеєва – голосувати проекти рішень без обговорення.

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі