Культура

На кастингу шоу «Ікс-фактор» глядачі аплодували стоячи житомирському музиканту

29 August 2016, 11:14

Під час телевізійного кастингу шоу «Ікс-фактор» 26-річному музиканту Дмитру Ніжельському із Житомира глядачі аплодували стоячи. Виконавши «Арію містера Ікса» з оперети «Принцеса цирку», він пройшов до наступного етапу телепроекту.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу СТБ.

«За освітою – я класичний піаніст і скрипач, але завжди мені дуже хотілося співати. І це є конкретною моєю мрією. Мені казали професіонали, люди з 40-річним педагогічним стажем, що співак на сцені повинен бути без будь-яких вад, тобто ідеальним. Часто з мене насміхалися, мовляв, сліпошара – куди воно лізе. Доводиться носити довгу зачіску, щоб приховувати косоокість, щоб хоч якось сховатися на якийсь час від цієї потворності. Та все ж такі люди, як я, з великими вадами, мають право на щастя», – розповів про себе Дмитро.

При цьому хлопець зізнався, що побоювався реакції суддів і глядачів «Ікс-фактору» на свою появу у шоу. Але тим не менш, після виступу житомирянину аплодували стоячи не лише глядачі, а й тренер телепроекту – фронтвумен гурту THE HARDKISS Юлія Саніна.

«Дім, від Вашого співу я просто відлетіла до якогось космосу, побувала у прекрасному місці. Деякі люди назвали Вас вискочкою, нездарою… Але мені здається, то вони самі – глухі нездари, в яких повернувся язик узагалі так сказати», – сказала вона.

На пояснення ж Ніжельського, що багатьох відштовхує його вада зору, Саніна заперечила, що це не применшує його таланту.

«Ви неймовірно талановитий!» – зауважила вона

Інший суддя «Ікс-фактору» – композитор Андрій Данилко – сказав, що виступ Дмитра був дуже зворушливим і чесним.

А продюсер Костянтин Меладзе, котрий у цьому сезоні теж оцінює вокалістів «Ікс-фатору», додав:

«У той час, як Ви співали, я дивився на колег: ми всі перетворилися із членів журі на звичайну публіку, в якої, от у мене, наприклад, були мурашки шкірою, що буває надзвичайно нечасто. І аж зовсім не від холоду, бо сьогодні тепло. Ви просто дуже талановита людина, яка за допомогою голосу здатна передавати неймовірної глибини почуття. Я захоплений – це було просто блискуче».

Так, усі судді телешоу проголосували за те, щоб Дмитро продовжив участь в «Ікс-факторі». Далі на нього чекає наступний етап підтовкти у так званому «Тренувальному таборі».

Як повідомляв Житомир.info, у травні 2016 року тамада з Коростишева Житомирської області Павло Палійчук став один із чотирьох фіналістів шоу «Голос країни».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі