Місто

Скільки бюджетних грошей виділяється на утримання шкіл, ліцеїв та гімназій Житомира

30 August 2016, 16:04

23 школи, 3 гімназії, 4 ліцеї та колегіум першого вересня розпочнуть новий навчальний рік у Житомирі. За парти сядуть 28 тисяч 378 учнів.

Станом на серпень цього року на утримання загальноосвітніх закладів міста виділено понад 62 мільйони 560 тисяч гривень. Це гроші загального фонду міського бюджету, бюджету розвитку та обласної субвенції.

З цієї суми понад 26,5 мільйонів виділено на харчування учнів початкових класів та пільгових категорій. Це на 10 мільйонів і майже 400 тисяч гривень більше, ніж у 2015 році.

Майже 20 мільйонів гривень виділено на забезпечення капітальних ремонтів, реконструкції та будівництва. Що на 8 мільйонів менше, ніж виділялося у минулому році.

7,5 мільйонів гривень виділено на закупівлю обладнання, більше 5,5 мільйонів - на забезпечення заробітної плати з нарахуваннями, понад 2 мільйонів гривень – на поточні ремонти, що майже вдвічі більше ніж минулого року.

901 тисяча гривень виділена на забезпечення матеріально-технічної бази та інших видатків.

Загалом же у цьому році на утримання загальноосвітніх навчальних закладів міста виділено на 2 мільйони 672 тисячі гривень більше ніж минулого року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі