Влада

Сергій Машковський розповів про причину свого звільнення з посади голови Житомирської ОДА

5 September 2016, 10:23

Рішення про своє звільнення з посади голови Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський пов'язує з тим, що не може надалі працювати, витрачаючи максимум зусиль.

Про це він заявив під час прес-конференції 5 вересня.

«Мені за честь було працювати на посаді голови облдержадміністрації саме Житомирської області, бо наша область є однією з найкомфортніших і для життя,  і для ведення бізнесу. Вона має величезний потенціал. Впевнений, що в майбутньому вона стане флагманом і прикладом. Але це можливо лише завдяки спільним зусиллям. Щодо причини звільнення. Я по життю максималіст, по життю ставлю перед собою максимальні цілі. Вступаючи на посаду я вже тоді визначив для себе два роки, як критичний термін. Сьогодні я відчуваю що на максимумі тих зусиль, на яких я працював, уже працювати не зможу. Можливо, мені треба перезавантаження. Відразу хочу зауважити, що це рішення не було спонтанним», - пояснив екс-губернатор.

Він також зазначив, що йому було дуже приємно отримувати смс і дзвінки від інвесторів після того, як інформація про заяву на звільнення набула розголосу.

«Мені дуже приємно , що моє рішення зрозумів президент України. Особливо хочу подякувати віце-прем'єр-міністру Геннадію Зубку за підтримку і розуміння і за те, що ця людина робить для нашої області. Я хочу, щоб моє рішення стало сигналом для іншим держслужбовців не триматися за свої крісла», - додав Машковський.

Як повідомляв Житомир.info, заяву на звільнення за власним бажанням з посади голови Житомирської ОДА Сергій Машковський написав 16 серпня. Відповідний указ про його звільнення на сайті президента України опублікували 31 серпня

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі