Влада

Житомирська мерія продовжила прийом заявок на тендер з утеплення дитсадків

10 September 2016, 14:56

Термін подачі заявок на участь в тендерній процедурі «Термореабілітація п’яти дошкільних навчальних закладів в місті Житомир» продовжено до 27 вересня 2016 року.

Про це 9 вересня повідомив офіційний сайт Житомирської міської ради.

«Житомирська міська рада та управління капітального будівництва Житомирської міської ради запрошують всі зацікавлені сторони взяти участь в тендерній процедурі «Термореабілітація п’яти дошкільних навчальних закладів міста Житомир». Ціль даного контракту як частини проекту «Енергоефективність в м. Житомир» полягає в термореабілітації п’яти дошкільних навчальних закладів. Енергоефективність цих об’єктів має бути покращена шляхом ізоляції зовнішніх стін, фундаменту, даху та підвалів, заміни вікон та заміні/покращенні існуючої системи опалення, влаштування теплового пункту. Список об’єктів включає наступні дошкільні навчальні заклади: №№44, 46, 52, 56, 73 в м. Житомир», - йдеться у повідомленні.

Тендерні процедури будуть відбуватися за правилами закупівель, що діють в Швейцарській Конфедерації. Учасники мають подати свої заявки до 27 вересня 2016 року.

Довідка міськради:

Проект «Енергоефективність в м. Житомир», спів-фінансується урядом Швейцарської Конфедерації в рамках Меморандуму про Взаєморозуміння між Швейцарським Урядом (Департамент з Економічного Співробітництва SECO), Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Житомирською міською радою та комунальним підприємством «Житомиртеплокомуненерго» Житомирської міської ради від 07 травня 2015 року. 

Як повідомляв Житомир.info, на початку серпня 2016 року влада Житомира оголосила про пошук підрядника, який утеплить 5 дитсадків за кошти Швейцарського уряду.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі