Влада

Голова облради хоче відновити та зберегти в належному стані дві будівлі в Житомирі

21 September 2016, 15:05

Голова Житомирської облради Анжеліка Лабунська створила робочу групу з огляду приміщень двох будівель в обласному центрі.

Відповідне розпорядження Лабунська підписала 20 вересня.

«Керуючись статтею 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до рішення обласної ради від 19.03.15 №1434 «Про затвердження Положення про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області у новій редакції», зі змінами, з метою збереження в належному стані об’єктів спільної власності територіальних громад області утворити робочу групу з огляду приміщень будівель по вул. Хлібній, 19, та вул. В. Бердичівській, 15/1, з метою відновлення їх та збереження в належному стані», - йдеться у документі, опублікованому на сайті облради.

Робоча група, яку очолює заступник голови облради Наталія Рибак, має оглянути приміщення будівель по вул. Хлібній, 19, та вул. В. Бердичівській, 15/1 і визначити об’єм робіт з відновлення, збереження в належному стані та приведення до автентичного вигляду, з метою замовлення кошторисної документації. Крім того, члени робочої групи повинні виявити порушення під час використання нерухомого майна.

Про результати огляду приміщення будівель необхідно буде повідомити обласну раду.

На сайті облради є інформація, що комунальна установа по експлуатації адмінбудинків в лютому 2012 році здала в оренду два приміщення за адресою вул.Хлібна, 19 ФОП Леськів Роман Анатолійович, до 01.02.2017 року, а в квітні 2014 року три приміщення – ПП «АСК-Групп» (ФОП Решетар М.О. ТОВ «Вілія-Клуб»), до 10.03.2017 року.

КП «Житомирське обласне міжміське бюро технічної інвентаризації» в жовтні минулого року здало в оренду Центральному територіальному департаменту Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку приміщення на вул.В.Бердичівська, 15 до 31.07.2018 року. Також на сайті обласної раду у переліку вільного нерухомого майна, яке не використовується та може бути надано в оренду, є два нежитлових приміщення на другому поверсі будинку по вул.Велика Бердичівська, 15/1 (57,4 кв.м та 40 кв.м), які пропонують під офіси.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі