Місто

У Житомирі автобусний маршрут № 3 замінили на тролейбус № 5-А

2 November 2016, 17:29

У Житомирі замість маршруту №3 «Богунія – Корбутівка» їздитиме тролейбус №5-А.

Про це повідомляє сайт Житомирської міської ради.

«Як повідомляє заступник міського голови Дмитро Ткачук, з першого листопада міський автобусний маршрут №3 замінено тролейбусним маршрутом №5А, сполученням «Корбутівка – Богунія»,- йдеться у повідомленні.

«Кількість тролейбусів на лінії буде збільшено, щоб забезпечити перевезення громадян. На зупинках та в салонах тролейбусів розмістимо графіки руху комунального транспорту, щоб люди які раніше користувались маршрутками, мали можливість адаптуватися до змін. Цим шляхом ми пішли навмисно», - наголошує Дмитро Ткачук.

«Скорочення кількості маршрутних таксті у Житомирі відбувається на користь екологічнішого електротранспорту, це краще для міста та його мешканців, так, як кількість маршруток зменшується, а на їх зміну приходить електротранспорт. До того ж, це підтримка міського комунального підприємства», - зазначає посадовець.

Замість міського автобусного маршруту загального користування № 3 «Богунія – Корбутівка», з 01.11.2016 року КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» міської ради буде здійснюватись обслуговування міським тролейбусним маршрутом № 5-А «Богунія – Корбутівка» згідно відповідних графіків.

Як повідомляє Житомир.info, на початку липня 2015 року у пробному режимі почав курсувати тролейбус 5а за маршрутом «Панчішна фабрика-Гідропарк»

Фото з сайту Житомирської мерії

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі