Політика

Ілля Смичок пообіцяв відмовитись від мандата депутата Житомирської облради

4 November 2016, 10:56

Ілля Смичок, голова фракції Радикальної партії Олега Ляшка в Житомирській обласній раді, пообіцяв відмовитись від депутатського мандату.

Таку заяву він зробив після затвердження порядку денного чергової сесії облради 4 листопада.

«Всі ви нещодавно чули із засобів масової інформації, що в Житомир приїжджав лідер Радикальної партії Олег Ляшко, після чого була проведена ретельна перевірка щодо розвитку нашої політичної сили, і мене тимчасово було відсторонено від керівника обласної організації, запропоновано мені було скласти депутатський мандат. Я офіційно заявляю – я за депутатський мандат не тримаюсь і я виконаю рішення лідера радикальної партії. Я офіційно заявляю, що я складу депутатський мандат і обіцяю всім своїм виборцям, і всім людям, які написали мені звернення, як до депутата – я їх вирішу, виконаю і складу депутатський мандат. І цей мій приклад хай буде кожному депутату – добрі справи можна робити і без мандата», - сказав Смичок.

Як повідомляв Житомир.info, 26 жовтня 2016 року в Житомирі Ляшко відсторонив Смичка від керівництва обласною парторганізацією та запропонував йому добровільно скласти мандат депутата Житомирської облради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі