Місто

Житомирська інспекція з благоустрою за два дні видала підприємцям 116 приписів на прибирання снігу, льоду та бурульок

15 November 2016, 11:48

Упродовж 13-14 листопада КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» видала підприємцям і власникам організацій 116 приписів на прибирання прилеглої території від снігу, льоду та бурульок.

Про це Житомир.info у коментарі розповів начальник лінійного відділу КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Олександр Круглий.

«У зв’язку з тим, що у неділю, 13 листопада, почався снігопад, наші працівники почали працювати з недільного ранку і протягом всього дня, а також у понеділок, 14 листопада, проводили роботу з підприємцями всіх форм власності стосовно прибирання територій, прилеглих до їхніх підприємств і організацій, очищення їх від снігу, льоду, який з’явився на тротуарах з учора, та бурульок на дахах приміщень. За неділю і понеділок працівниками інспекції було надано керівникам 116 приписів з вимогою негайно забезпечити прибирання. Виконання на вчорашній вечір становило 75-80% наданих приписів. Сьогодні наші працівники відпрацьовують повторно ті місця, де надавалися приписи і де не проведено на сьогоднішній час прибирання, щоб скласти адміністративні протоколи. Строки дії приписів – один день. У більшості випадків (це ті 75-80%, про які я сказав) при нас починають чистити прилеглі території. Не реагують зараз на приписи, передусім, у тих підприємствах і організаціях, керівники яких знаходяться за межами області, в інших містах. Отам може виникати проблема», – пояснив він.

При цьому у разі невиконання приписів, каже Круглий, підприємцям може загрожувати штраф у розмірі від 850 до 1700 грн, накладення якого після розгляду протоколів визначає адміністративна комісія.

Як повідомляв Житомир.info, під час брифінгу 14 листопада заступник Житомирського міського голови Олександр Фещенко зауважив, що КП «Інспекція з благоустрою» наразі попереджає власників магазинів про необхідність прибирати тротуарів.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі