Влада

У Житомирську екоінспекцію повернувся старий керівник Богдан Гнатюк

24 November 2016, 15:25

Звільнений майже два місяці тому керівник Державної екологічної інспекції в Житомирській області Богдан Гнатюк 24 листопада 2016 року знову вийшов на роботу.

Про це Житомир.info повідомило джерело.

У прес-службі екологічної інспекції повідомили, що Гнатюк перебував на лікарняному і вийшов на роботу по його закінченню. У відділі кадрів підтвердили, що керівник вийшов з лікарняного і 24 листопада приступив до виконання своїх обов’язків.

Нагадаємо, 30 вересня 2016 року голова Держекоінспекції Андрій Заїка звільнив Богдана Гнатюка за вчинення дисциплінарного проступку.

«Богдана Йосиповича призначено іншим наказом голови Держекоінспекції, який скасовує попередній наказ», - уточнили сайту у відділі кадрів інспекції.

Виконувач обов’язків начальника Держекоінспекції у Житомирській області Артур Черниш по телефону повідомив Житомир.info, що 24 листопада перебуває в Києві і чекає інформації.

Як повідомляв Житомир.info, Богдан Гнатюк очолював Держекоінспекцію у Житомирській області з 1 січня 2012 року. З 25 серпня по 25 вересня 2016 року був відсторонений від виконання обов’язків на час проведення службового розслідування. Обов’язки начальника виконував Артур Черниш.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі