Культура

Житомирський дитячий хор «Gloria» здобув перемогу на міжнародному конкурсі духовної музики

28 November 2016, 14:56

Зразковий дитячий хор «Gloria» в черговий раз здобув перемогу на міжнародному конкурсі духовної музики.

«З 25 по 27 листопада в місті Києві відбувся V Міжнародний конкурс вокальних ансамблів та хорів імені Дмитра Бортнянського, заснований в 2010 в Києві благодійним фондом «ВІВАТ АРТ» з організаційною підтримкою Національного Комітету музичної Ради/ЮНЕСКО за сприяння Міністерства культури України та Київської міської державної адміністрації. Змагання проводилися в номінаціях: вокальні дуети, тріо, квартети, малі, великі ансамблі та хори в трьох вікових групах – молодша до 16 років, середня до 24, старша до 40 років. Участь у конкурсі взяли колективи з різних куточків України», - повідомили батьки юних вокалістів.

На V міжнародному конкурсі імені Дмитра Бортнянського під керівництвом художнього керівника та диригента, Заслуженої артистки України Клименко Наталії Андріївни дитячий хор «Gloria» здобув I премію в номінації «Академічний вокал хорових вокальних ансамблів» у молодшій віковій групі.

Фінальний концерт відбувся на території Успенського собору Києво-Печерської лаври.

Як повідомляв Житомир.info, влітку 2015 року житомирський дитячий хор «Gloria» отримав три нагороди на міжнародному фестивалі у Польщі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі