Влада

У поліції повідомили, що вибори в ОТГ у Житомирській області пройшли без грубих порушень

18 December 2016, 20:43

Під час перших виборів сільських, селищних, міських голів та, відповідно, депутатів сільських, селищних, міських рад в 22 об’єднаних територіальних громадах на території області грубих порушень громадського порядку не зареєстровано. Правопорядок та безпеку громадян на виборчих дільницях забезпечували працівники поліції.

Про це повідомляє сайт ГУ Нацполіції у Житомирській області.

«18 грудня у 16 районах області всі 315 виборчих дільниць відчинилися вчасно та працювали задля забезпечення волевиявлення громадян. Після завершення голосування, о 20.00, усі дільниці зачинилися, виборчі комісії працюють з документацією. Публічну безпеку біля виборчих дільниць охороняють 670 правоохоронців. Координацію їх діяльності здійснює оперативний штаб ГУ Національної поліції в Житомирській області. Грубих порушень правопорядку не зафіксовано. Правоохоронці дякують усім жителям Житомирщини за дотримання правопорядку під час важливого державного процесу», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на дільниці у Житомирській області до спостерігача застосували силу та з погрозами вигнали з дільниці. На одній із дільниць на виборах ОТГ у Житомирській області члени комісії дозволили виборцям голосувати без паспортів.

Як повідомляв Житомир.info, понад 600 поліцейських у Житомирській області забезпечуватимуть правопорядок на виборах в ОТГ. У зв’язку з виборами в ОТГ поліція Житомирської області переходить на посилений режим служби.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі