Політика

На сайті ЦВК вже є перші результати виборів голів та депутатів ОТГ в Житомирській області

19 December 2016, 17:47

19 грудня, станом на 17.00, на сайті Центральної виборчої комісії вже є перші результати виборів керівників та депутатів об’єднаних територіальних громад.

Так, у Житомирській області вже відомі результати виборів голови Краснопільської громади (Чуднівський район): переможцем став голова Молочківської сільради, самовисуванець Іван Володимирович Патей.

Також по цій сільській раді на сайті ЦВК є результати виборів депутаті – обрано 12 з 14: троє від БПП, двоє від ВО «Батьківщина», один від Радикальної партії і шість самовисуванців. Власники ще двох мандатів визначаться під час переголосування 8 січня 2017 року.

Крім того, прес-служба Житомирського обласного партійного осередку ВО «Батьківщина» повідомляє, що згідно з попередніми результатами, в новоствореній Андрушківській об’єднаній територіальній громаді Попільнянського району головою став кандидат від цієї партії Анатолій Бочківський.

Нагадаємо, 18 грудня в Житомирській області проходили вибори голів та депутатів 22 об’єднаних територіальних громад.

Як повідомляв Житомир.info, за інформацією БПП, у 15 ОТГ Житомирській області переможцями на посади голів об’єднаних громад стали кандидати, яких підтримував президентський блок, 6 – самовисуванці і один – представник ВО «Батьківщина».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі