Місто

У новорічну ніч в Житомирі транслюватимуть вітання президента та співатиме фіналістка шоу Х-Фактор

31 December 2016, 10:43

У Житомирі в новорічну ніч з 31 грудня 2016 року на 1 січня 2017 року транслюватимуть вітання президента України Петра Порошенка та співатиме фіналістка шоу Х-Фактор Даша Соколовська.

Про це у коментарі Житомир.info розповіла головний спеціаліст управління культури Житомирської міськради Альона Сердечна.

«31 грудня о 23.00 на майдані Корольова у Житомирі розпочинається святкування Нового року. Ведучі концерту: Марина Іваненко-Демб та Віктор Журавський. Під час всього новорічного свята на майдані Корольова виступатимуть: мистецька формація «ВулБа» та житомирська студія вогню «Дім сонця», гурт «Old Tree Fellows». За декілька хвилин до Нового року ми виведемо на великий екран прямий ефір з привітанням президента України. Також житомирян вітатиме міський голова Сергій Сухомлин. На сцені виступатимуть Даша Соколовська (фіналістка шоу Х-Фактор), гурт «Остров добрых надежд», Лєна Дарк, гурт «Ретро 21» та DJ Космос. Тому ми запрошуємо всіх житомирян у новорічну ніч приходити на майдан Корольова, буде весело та святково до 3 години ночі», - розповіла Альона Сердечна.

Нагадаємо, вже традиційно дійство на майдані Корольова у новорічну ніч має назву «На щастя, на долю, на Рік Новий».

Графіки руху тролейбусів у новорічну ніч дивіться тут

Як повідомляв Житомир.info, кілька тисяч житомирян зустрічали новий, 2016 рік, біля головної ялинки міста на майдані Корольова.

Фоторепортаж.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі