Події

У Житомирській області «накрили» підпільний алкоцех і вилучили більше тонни фальсифікату

4 January 2017, 20:45

Прокуратура спільно з податківцями викрили підпільний цех із виробництва фальсифікованої алкогольної продукції, що діяв на території Київської області.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

«Прокуратурою Житомирської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного виготовлення підакцизних товарів з недоброякісної сировини, що становлять загрозу для життя і здоров'я людей та їх незаконний збут, за ч. 3 ст. 204 КК України. Установлено, що групою осіб, без відповідного офіційного дозволу та ліцензії на території Київської області організовано підпільний цех з незаконного виготовлення підакцизних товарів, які реалізовувалися у тому числі на території Житомирської області. У ході досудового розслідування, прокуратурою області спільно із слідчим управлінням фінансових розслідувань головного управління Державної фіскальної служби в Житомирській області проведено ряд обшуків у місцях виготовлення алкогольної продукції на території Житомирської та Київської областей і в місцях її збуту. За результатами обшуків, вилучено понад одну тонну фальсифікованих алкогольних напоїв, компоненти для їх виробництва, етиловий спирт, а також вантажний транспортний засіб із пристосованим у ньому спеціальним обладнанням для виробництва такої продукції», – йдеться у повідомленні.

На даний час подано клопотання до суду про накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності.

Досудове розслідування, яке здійснюється слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління Державної фіскальної служби в Житомирській області, триває. Процесуальне керівництво забезпечується прокуратурою області.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області 13 грудня співробітники ГУ ДФС припинили діяльність підпільного цеху з виробництва фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів і вилучили майже 4,4 тис. л ЛГВ і спирту, а також 700 пачок тютюнових виробів на загальну суму близько 400 тис. грн.

Фото прокуратури Житомирської області

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі