Місто

За різдвяні вихідні у пунктах обігріву при житомирських ЖЕКах ночували тільки шість людей

10 January 2017, 17:07

За три доби, протягом 7-9 січня, до пунктів обігріву, облаштованих у ВЖРЕПах, звернулися 50 осіб, із яких на нічліг залишалися не більше шести осіб.

Про це під час розширеного штабу щодо прибирання сніг 10 січня повідомив в. о. начальника управління житлового господарства міської ради Андрій Оніщенко.

«Що стосується пунктів обігріву, вони, спрацювали у нас не так, як ми думали. Якщо взяти ті 12 пунктів обігріву, які були створені на базі адмінбудівель комунальних ЖЕКів, приватних ЖЕКів, то послугами пунктів обігріву за цих три доби скористалися 50 осіб. Із них п'ять-шість провели у пунктах обігріву ніч. Усі решта прийшли, зайшли-пішли, випили чаю. Тобто це теж добре. Але вночі ситуація складна тим, що у пункті обігріву знаходиться одна людина – диспетчер, працівник ЖЕКу. Тому буде добре, якщо у пункті обігріву буде знаходитися ще й людина у формі», – сказав Оніщенко.

Як повідомляв Житомир.info, різке похолодання прийшло у Житомир. Синоптики прогнозують до 17 градусів морозу вдень і до 26-ти вночі. Рятуватися від холоду міські чиновники пропонують у 13 пунктах обігріву, які розміщені у ВЖРЕПах. Згодом зі списку адрес на сайті мерії вилучили одну з адрес – ВЖРЕП №1 по вулиці Старочуднівській, 12/77. Загалом по області, протягом 7-8 січня, до пунктів обігріву звернулися 47 осіб.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі