Події

Нові жертви морозу в Житомирській області: один загиблий, четверо в лікарні з обмороженнями

11 January 2017, 10:16

У Романівському районі Житомирської області знайшли чоловіка, який загинув на морозі.

Про це 10 січня написав сайт Твій Романів з посиланням на районний відділ поліції.

«Житель Биківки 1966 року народження зник ще в жовтні 2016 року. Чоловік за життя зловживав алкоголем. Цими вихідними слідчо-оперативна група поліції виявила тіло чоловіка в лісомасиві поблизу села Романівка. Чоловік загинув від переохолодження», - повідомив сайт.

В КУ Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф відділення постійного базування у Романівському районі виданню повідомили, що 7 січня в селі Прутівка медики надавали допомогу 42-річному чоловікові, який обморозив кінцівки. Постраждалий перемерз після вживання алкоголю.

Заступник начальника управління цивільного захисту населення Житомирської облдержадміністрації Василь Гриб розповів Житомир.info, що за три дні – 7, 8 і 9 січня ще в трьох районах Житомирської області зареєстровані випадки обмороження рук та ніг.

«Протягом цих днів до лікарень з обмороженнями кінцівок потрапили житель Ємільчинського району 1950 р. н., житель Лугинського району 1983 р.н. і чоловік з Чуднівського району 1967 р. н.», - розповів Василь Гриб.

Як повідомляв Житомир.info, 9 січня на провулку Кармелюка у Житомирі знайшли замерзлого чоловіка. За три доби, протягом 7-9 січня, до пунктів обігріву в Житомирі звернулися 50 осіб, із яких шестеро залишалися на нічліг.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі