Влада

Переможниця конкурсу на начальника управління екології пройде спеціальну перевірку, - Житомирська ОДА

9 March 2017, 14:18

Переможниця конкурсу на зайняття вакантної посади начальника управління екології та природних ресурсів Житомирської облдержадміністрації Оксана Ревенко пройде спеціальну перевірку та буде призначена розпорядженням голови ОДА після погодження з Міністерством екології та природних ресурсів України.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації з посиланням на відділ кадрової роботи апарату.

«Конкурс проходив 7 березня в Житомирській ОДА, в якому взяли участь 5 осіб. Четверо кандидатів пройшли тестування та були допущені до другого етапу – вирішення ситуаційних завдань. За результатами вирішення ситуаційних завдань до третього етапу – співбесіди – було допущено лише одного претендента. Після успішної співбесіди перемогу в конкурсі отримала Оксана Ревенко. Після проходження спецперевірки та отримання погодження Міністерства екології та природних ресурсів України, готується відповідне розпорядження голови облдержадміністрації про призначення на посаду», - інформує прес-служба.

Довідка ОДА:

Ревенко Оксана Михайлівна народилась 10 грудня 1969 року. Має дві вищі освіти: у 2012 році закінчила Житомирський державний технологічний університет за спеціальністю «Системотехнік», а в 2006 – Інститут землевпорядкування та земельного кадастру при НАУ в м. Києві за спеціальністю «Землевпорядкування та кадастр».

Трудова діяльність:

1989-2000 рр. – провідний інженер, інженер-картограф, копіювальниця в групі геослужби управління містобудування та архітектури Житомирської міської ради.

2001-2003 рр. – провідний інженер-картограф землевпорядник, провідний інженер технічного відділу AT «Житомирбудрозвідування».

2003-2006 рр. – головний спеціаліст з земельних питань, начальник відділу земельних відносин та кадастру Головного управління містобудування та архітектури Житомирської міської ради.

2006-2010 рр. – заступник начальника управління та начальник управління регулювання земельних відносин Житомирської міської рада.

2010 по даний час – Фізична особа-підприємець. Фаховий напрямок — консультаційна діяльність в галузі земельного права та у сфері містобудівної діяльності та представництво в судах. Землевпорядкування.

Нагадаємо, 27 січня 2017 року голова Житомирської ОДА підписав розпорядження про звільнення начальника управління екології та природних ресурсів Вадима Войцешука, якого 25 січня викрили на хабарі 2,5 тис. дол. США. На вакантне місце звільненого начальника подали документи 5 осіб. 

Як повідомляв Житомир.info, за часів мера Віри Шелудченко Оксана Ревенко працювала начальником управління регулювання земельних відносин Житомирської міської ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі