Влада

Прем’єр-міністру показують дорогу біля Житомира, яку ремонтують другий рік

30 March 2017, 12:52

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман оглядає поточний ремонт автомобільної дороги Р-18 Житомир-Попільня-Сквира-Володарка-Ставище.

Про це повідомляє журналіст Житомир.info.

За словами в.о. начальника Служби автомобільних доріг у Житомирській області Валентина Волощука, трасу регіонального значення Р-18 планують відремонтувати до кінця року, а ремонт розпочали торік.

«Є проект, який розрахований на два роки. На цю ділянку першої категорії протяжністю 7 км потрібно близько 93 млн грн. Зараз уже є 200 тис. грн за постановою Кабміну. На цьому відрізку триває поточний ремонт», - сказав Волощук.

Нагадаємо, 30 березня свій візит до Житомирської області Володимир Гройсман розпочав з іноземного підприємства «Євроголд Індестріз ЛТД».

Детальніше про робочу поїздку прем’єр-міністра дивіться у сюжеті 

Як повідомляв Житомир.info, минулого року Служба автодоріг області збиралася завершити ліквідацію ямковості на автодорозі Р-18. 13 березня цього року САД інформувала, що вже ліквідували майже 6700 квадратних метрів пошкоджень на автодорогах Житомирської області: найбільше дорожнього полотна відновлено на Р-18 Житомир-Попільня-Сквира-Володарка-Ставище.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі