Події

На трасі Київ-Чоп під Житомиром три автівки потрапили у ДТП

1 April 2017, 11:09

Близько 10:00 1 квітня поблизу села Березина, що під Житомиром, сталася ДТП за участю трьох автомобілів. Потерпілих в результаті аварії немає.

Про це Житомир.info повідомили в прес-службі патрульної поліції міста Житомира.

«На 127 км автодороги Київ-Чоп близько 10:00 автомобіль BMW, рухаючись у напрямку міста Києва, обрав ліву смугу руху. Позаду нього рухалася вантажівка MAN. Не дотримавшись безпечної дистанції, вантажівка здійнила зіткнення з автомобілем BMW, який рухався попереду. Автівки отримали механічні пошкодження. Інший легковий автомобіль Opel Omega, рухаючись по крайній лівій смуга, не врахував зміни дорожньої ситуації, здійснив зіткнення з припаркованим MAN. Усі транспортні засоби отримали механічні пошкодження. Потерпілих немає. Зауважимо, що ліва смуга – тільки для випередження, в інших випадках автомобілі мають рухати по крайній правій», – прокоментували у патрульній поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 27 березня близько 13:40 на 144 км автошляху Київ-Чоп поблизу села Кам’янки Житомирського району «Волга» зіштовхнулася з вантажівкою. Внаслідок ДТП загинули двоє людей.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі