Влада

Влада Житомира хоче підписати меморандум для впровадження системи е-урядування в місті

10 May 2017, 10:14

Влада Житомира збирається підписати меморандум з київським ТОВ «Інтелект-Сервіс» для реалізації проекту щодо впровадження в місті Єдиної централізованої системи управління фінансово-господарською діяльністю.

Відповідний проект рішення сесії опублікований на сайті міської ради 5 травня.

«З метою реалізації державної політики у сфері е-урядування, підвищення ефективності, відкритості та прозорості діяльності органів місцевого самоврядування та підвищення конкурентоспроможності території, відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила підтримати реалізацію проекту щодо впровадження в місті Житомирі Єдиної централізованої системи управління фінансово-господарською діяльністю. Укласти меморандум про партнерство між Житомирською міською радою та товариство з обмеженою відповідальністю «Інтелект-Сервіс» згідно з додатком. Уповноважити міського голову Сухомлина Сергія Івановича підписати меморандум про партнерство», - зазначається у проекті рішення.

У проекті меморандуму зазначені лише два основних зобов’язання сторін, зокрема, ТОВ «Інтелект-сервіс» зобов’язується створити робочу групу для впровадження системи автоматизації управління фінансово-господарською діяльністю комунальних підприємств та установ міської ради та залучити до цієї робочої групу представників Житомирської міської ради.

Нагадаємо, за результатами 2016 року Житомир – серед аутсайдерів щодо публікації відкритих даних.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі до кінця 2015 року планували впровадити перші два етапи міської програми «е-Місто», термін дії якої 2015-2017 роки. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі