Політика

Житомирський свободівець «попередив» лідера забороненої Компартії Петра Симоненка

25 May 2017, 10:56

Депутат від ВО «Свобода» Олег Черняхович заявив, що лідер забороненої КПУ Петро Симоненко більше не буде комфортно себе почувати в Житомирі.

Таку заяву депутат зробив на сесії міської ради 25 травня, пригадуючи події у Житомирі 1 травня.

«Я попереджаю – більше комфортно він (Симоненко) тут не почуватиметься, це був останній його приїзд такий спокійний. Якщо бездіяє правоохоронна система, служба державної безпеки, то буде діяти патріотична громадськість.… Може вже досить фінансувати міського бюджету оці радянські, проросійські ветеранські організації, треба звернути увагу на патріотичне виховання молоді. Я звертаюся до міського голови, щоб він дав доручення розробити цільові програми з фінансування патріотичного та військово-патріотичного виховання юнацтва Житомира. Хочеш миру – готуйся до війни», - сказав Олег Черняхович.

Нагадаємо, на сесії присутні 37 депутатів з 42. У порядку денному 35 «земельних» питань и чотири додаткових: про внесення змін до програми розвитку освіти та до програми соціально-економічного і культурного розвитку, зміни до бюджету на 2017 рік, внесення змін до рішення міськради щодо договору водоканалу з Мінфіном.

Як повідомляв Житомир.info, на акції «Ні тарифному геноциду!» на майдані Соборному 1 травня у Житомирі сталася штовханина між Олегом Черняховичем та мітингарем.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі