Місто

Дружина президента приїхала на останній дзвоник в житомирську школу

26 May 2017, 09:38

Дружина президента Марина Порошенко 26 травня приїхала на свято останнього дзвоника до житомирської школи №28.

Цей навчальний заклад є одним із учасників пілотному проекті благодійного Фонду Порошенка щодо розвитку інклюзивного освітнього середовища.

Під час візиту перша леді також огляне приміщення шкільної бібліотеки, яку до початку нового навчального року переобладнають у сучасну медіатеку.

Марину Порошенко супродовджуть голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич, його заступник Ярослав Лагута та голова облради Володимир Ширма. На святі останнього дзвоника також присутні мер Житомира Сергій Сухомлин та заступник мера Матвій Хренов.

Детальніше дивіться у сюжеті

Як повідомляв Житомир.info, 7 квітня перебуваючи у Житомирі дружина президента Марина Порошенко відвідала екологічний ліцей №24, де разом із дітьми учасників АТО створила розділ про Житомирську область у «Книзі Миру», а після цього взяла участь у роботі тренінгу для спеціалістів психолого-медико-педагогічних консультацій, який відбувається у рамках програми Фонду Порошенка «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації» та передала голові Житомирської ОДА Ігорю Гундичу дизайн-проект Медіатеки – бібліотеки нового зразка для шкіл із інклюзивною освітою.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі