Влада

Перша леді виступає в Житомирському інституті медсестринства, говорить про інклюзивну освіту

7 April 2017, 13:09

Після екологічного ліцею 7 квітня Перша леді Марина Порошенко поїхала в Житомирський інститут медсестринства. Тут вона взяла учать в роботі тренінгу для спеціалістів психолого-медико-педагогічних консультацій.

Тренінг проходить у рамках експериментального проекту Благодійного Фонду Порошенка «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації».

Під час свого виступу в навчальному закладі дружина глави держави повідомила, що в Житомирській області до проекту долучилися майже 90 фахівців, які розуміють, що кожна дитина – унікальна і неповторна.

Також пані Порошенко вручила губернатору області Ігорю Гундичу дизайн-проект Медіатеки – бібліотеки нового зразка для шкіл з інклюзивною освітою, в якій, крім книжок, мають бути комп’ютери та сучасна оргтехніка, а також зони відпочинку для дітей.

Довідка Житомир.info:

Інклюзивна освіта – це гнучка індивідуалізована система навчання дітей з особливими потребами  в умовах масової загальноосвітньої школи за місцем проживання.

Детальніше про домовленості щодо інклюзії в області дивіться в сюжеті

Як повідомляв Житомир.info, 7 квітня дружина президента перебуває в Житомирі з робочим візитом, дітям АТОвців вона допомогла створити розділ Житомирської області у Книзі Миру.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі