Політика

Комуністи мітингували біля Житомирської ОДА: вимагали припинити «політичні репресії»

31 May 2017, 11:57

Вранці 31 травня у Житомирі на майдані Корольова зібралися кілька десятків прихильників Компартії із саморобними плакатами.

Учасники акції закликали припинити політичні репресії та тримали плакати: «Ми проти заборони Компартії», «Ми проти підвищення тарифів та цін», «Мир і злагоду Україні», «Руки геть від Компартії». Акція комуністів біля облдержадміністрації тривала приблизно півгодини.

За інформацією сайту КПУ, 31 травня Київський апеляційний адміністративний суд мав продовжити розгляд апеляційної скарги Компартії України на «неправове і протизаконне рішення Окружного адміністративного суду міста Києва щодо припинення діяльності партії». Акція прихильників Компартії цього дня проходила і біля апеляційного суду. Прес-служба КПУ повідомляє, що розгляд справи перенесли на невизначений термін.

Як повідомляв Житомир.info, 25 травня на сесії міської ради депутат від ВО «Свобода» Олег Черняхович заявив, що лідер забороненої КПУ Петро Симоненко більше не буде комфортно себе почувати в Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі