Події

На трасі Київ-Чоп у Житомирській області зіштовхнулися дві вантажівки, водія Mercedes притиснуло кузовом

29 June 2017, 16:23

29 червня близько 11:00 на 210 км траси Київ-Чоп у Житомирській області, поблизу села Броники Новоград-Волинського району, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох вантажівок.

Про це Житомир.info розповіли у патрульній поліції Житомира.

«Близько 11:00 на 210 км траси Київ-Чоп зіштовхнулися дві вантажівки. MAN з причепом їхав попереду, позаду рухався автомобіль Mercedes. Наразі встановлюються всі обставини ДТП. На місце події прибули працівники ДСНС, так як водія автомобіля Mercedes притиснуло металевими частинами кузова. За 5 хвилин чоловіка вивільнили з автівки, його госпіталізували до Новоград-Волинської районної лікарні. Попередньо відомо, що вантажівки рухалися з міста Рівного», - розповіли патрульні.

Фото патрульної поліції

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області подвійна ДТП на трасі Київ-Чоп сталося в ніч на четвер, 22 червня. Близько 2-ї ночі поліцейським повідомили, що чоловіка, який вийшов на проїжджу частину, збив автопоїзд Volvo. Від зіткнення пішохода відкинуло під колеса іншої вантажівки MAN, і він загинув. За півтори години, коли на місці аварії вже працювали поліцейські, з їхньою патрульною машиною зіткнулася вантажівка DAF.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі